Anton Melein

Mijn naam is Anton Melein, 56 jaar, gelukkig getrouwd, drie kinderen en woonachtig in Heerenveen. Ik heb gedurende lange tijd als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers gezeten, inclusief mijn actieve reservistentijd nu onderhand 33 jaren. Daarnaast in de internationale beveiligingssector actief geweest en op dit moment richt ik mijn pijlen op het laagdrempelig en betaalbaar maken van het duurzaam renoveren van woningen. Wellicht kent u mij ook van de lokale herdenkingen (4 mei en 15 augustus) en de Heerenveense Veteranendag.

Buitengewoon de Greiden

Als voorzitter van wijkvereniging BUITENgewoon de Greiden zijn mijn interesses voor sociaal-maatschappelijke thema’s, de verbetering van de openbare ruimten, het iets kunnen betekenen voor mijn wijk en medemens de aanleiding geweest om na een lange en zorgvuldige afweging iets te gaan doen voor alle Heerenveeners. We begrijpen tegenwoordig allemaal waarom het belangrijk is om bewust en duurzaam te leven. Hoe mooi is het daarom om actief een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzaam Heerenveen! We wonen namelijk in een prachtige gemeente waar van alles gebeurt.

Ik ben wars van partij politiek om elkaar voor het succes van eigen belang, ‘de tent uit te vechten’. We dienen het belang van de Heerenveense burger altijd voorop te zetten, uiteraard de ondernemers ook niet te vergeten. Politiek is het zoeken naar resultaat om het leven van mensen beter te maken. 

Ik verwacht samen met Heerenveen Lokaal een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van Heerenveen te kunnen geven: “immers samen zijn we sterker!” … Mijn motto is: ‘Praten is leuk, doen is beter!’

Voor persoonlijk contact kunt u mij bereiken via info@heerenveenlokaal.nl

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal