Anne Mae Schokker

Mijn naam is Anne Mae Schokker, ik ben 20 jaar. Ik ben geboren en getogen in Heerenveen, ik heb hier de afgelopen 19 jaar gewoond. Ik woon sinds 1 jaar op mezelf in Groningen, maar ben regelmatig nog in Heerenveen vanwege vrienden en familie.

Waar houdt u zich mee bezig in het dagelijkse leven?

In Groningen, aan de Rug, doe ik de studie Bewegingswetenschappen. Naast mijn studie werk ik ook in Groningen, Albert Heijn, en af en toe ook in Heerenveen, Horeca bij Abe Lenstra.
Verder sport in regelmatig in de sportschool en ben ik graag actief bezig.

Waarom Heerenveen Lokaal?

Er is een partij nodig die betrokken is en zich bezig houdt met dingen in onze eigen gemeente in plaats van landelijke politiek projecteren op gemeentelijk beleid, elke gemeente is namelijk anders en heeft andere behoeften.

Mijn focus binnen de partij

Jongeren, Studiemogelijkheden, Samenkomst locaties, Sport en Gezondheid.

Focus Jongeren

Ik wil me voornamelijk inzetten voor de Jongeren, wat vinden jongeren van hoe het nu gaat in de gemeente en wat kan er veranderen?
Samen met Evelyn Christopher pakken wij het social media platform op, om via deze manier jongeren meer te betrekken. Voor jongeren is het namelijk makkelijker om in contact te komen met leeftijdsgenoten. Politiek is ook voor jongeren, de jeugd is onze toekomst!

Stem Wijzer stem Heerenveen Lokaal

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal