Edwin Schokker

Edwin Schokker Heerenveen Lokaal

Edwin Schokker

Wie ben ik

Mijn naam is Edwin Schokker geboren in 1973 te Smallingerland. Ik woon daarentegen al mijn hele leven in Heerenveen.
Ik ben getrouwd met Linda en samen hebben wij 5 eigen kinderen (2 dochters en 3 zonen).

Waar houdt u zich mee bezig in het dagelijks leven

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben bij diverse bedrijven ben ik in 2012 gestart als ondernemer. Ik richt mij met name op het technische, facilitair beheer van gebouwen. Mijn specialisaties zijn gebouwautomatisering, klimaatbeheersing en energiemanagement. Daarnaast ben ik technische trainer voor het bedrijfsleven en ben ik lid van diverse ledenraden binnen zorg en verzekeraars.

Waarom Heerenveen Lokaal?

Een partij die betrokken is en zich bezig houdt met dingen in onze eigen gemeente in plaats van landelijk politiek projecteren op gemeentelijk beleid. Geen gebied is hetzelfde dus waarom dan wel zo handelen. Wij hebben hier veel moois wat we moeten koesteren en behouden. We zijn een groeiende gemeente met veel potentie en dat haal je er pas uit door korte lijnen te hebben met de inwoners en ondernemers. Door samen te werken kun je het verschil maken. Daar ben ik graag onderdeel van en daarom voor mij Heerenveen Lokaal.

Mijn focus binnen de partij

Vastgoed, Duurzaamheid, Klimaat,  Veiligheid en leefbaarheid in de directe omgeving

Quote

Investeren in duurzame energie opwekking is prima, maar goed beheer van installaties en gebouwen is eigenlijk nog belangrijker. Wat je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken.

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal