Jeltsje van der Schaar

Mijn naam is Jeltsje van der Schaar, commissielid SaZa (Samenlevings Zaken) en ROM (Ruimtelijke Ordening en Milieu)
Ik zet me voor de volle 100% in voor de inwoners van Gemeente Heerenveen. Ik ben altijd in gesprek met de inwoners. Klik hier voor ons verkiezingsprogramma

Ik ben geboren in Jubbega 3e sluis, vanaf mijn 5e jaar woon ik in Heerenveen.

Ondernemer

In het dagelijkse leven houd ik mij bezig met de administratie van verschillende bedrijven, ik ben altijd een zelfstandige ondernemer geweest. Ik let voor de ondernemers goed op of er nog mogelijkheden zijn op de bedrijven terreinen voor hen.

de Skulp

Naast actief in de politiek ben ik vrijwillig bestuurder van de Skulp centrum voor leven met kanker. We verzetten daar met een team van bestuurders veel werk voor mensen welke behoefte hebben om te praten over hun ziekte en of andere activiteiten te ontwikkelen. We zijn gegroeid van 1 vestiging in Heerenveen naar nu vestigingen in Drachten, Sneek en Leeuwarden.

Speeltuin inclusief maken

Een van de projecten waar ik me hard voor maak is speeltuinen in onze gemeente zodat alle kinderen er kunnen spelen. Kinderen met en zonder beperking.

Klinkt logisch maar is het niet kan ik je vertellen. Het kost enorm veel tijd om alles en iedereen bereid te vinden om de speeltuinen aan te passen. Ik blijf me er voor inzetten.

Jeltsje van der Schaar

Stemwijzer stem Heerenveen Lokaal

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal