Karin Venhuis

Mijn naam is Karin Venhuis. Ik ben 49 jaar, gelukkig getrouwd en trotse moeder van drie toppers in de leeftijd van 15, 18 en 20 jaar. 

Geboren en getogen in ons mooie Heerenveen en vanaf mijn tweede levensjaar inwoonster van de wijk De Greiden.

Ik werk bij Omrin en maak de processen van het verwerken van afval en het sorteren van kunststoffen van dichtbij mee. Op dit moment help ik mee orde op zaken te stellen in de magazijnen, wat veel voldoening geeft.

Verder ben ik elke week een aantal uren te vinden in de mediatheek van het Bornego College als vrijwilligster. Een van de voordelen daarvan is dat ik vaak al vroeg mee krijg wat er gaande is binnen het onderwijs en het contact met de jeugd is erg leuk.

Wat ik erg belangrijk vind is goede zorg voor onze ouderen. Ik maak uit eerste hand mee hoe fijn dat kan zijn met mijn eigen moeder, die een fantastische plek heeft gevonden in het Greidenhuis.

Mijn ontspanning vind ik in dansen, een mooi boek lezen en heerlijk tot rust komen tijdens een dagje sauna.

Als ik gekozen word zal ik mij vooral inzetten voor gevoelszaken, waaronder de (mantel)zorg voor mensen met dementie en algemene geestelijke gezondheidszorg (zouden de wachtrijen korter kunnen?).

Je kunt mij het best beschrijven als inlevend, openhartig en rechtvaardig; een mensen-mens.

Ik ben trots op ons Friese Haagje, de woon-zorgvormen die gebouwd worden/zijn die zo belangrijk zijn voor een respectabele oude dag, de inzet om woningen groener en duurzamer te kunnen maken en de vooral de jongeren die willen helpen Heerenveen een fijne plek te laten blijven.

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal