Martha ten Hoeve

Samenwerking, dialoog en ontwikkeling

Graag stel ik mij aan u voor als kandidaat raadslid Heerenveen Lokaal om met u de komende 4 jaar, actief aan de slag te gaan voor de belangen van onze inwoners en bedrijven van de gemeente Heerenveen.
Mijn naam is Martha ten Hoeve, 63 jaar, moeder van een dochter en zoon. In mijn dagelijks leven ben ik registermediator familiezaken en voorzitter van de stichting Benefyts. De eerste jaren van mijn leven heb ik in Delfstrahuizen gewoond. In Heerenveen ben ik opgegroeid en heb daar op verschillende locaties tot de dag van vandaag gewoond en als onderneemster gewerkt.

Ik wil mij de komende 4 jaar inzetten om met inwoners en bedrijven te participeren om de gemeenschap te versterken op gebied van
ondernemerschap en ontwikkeling van aangepast sporten.

Waarom Lokaal Heerenveen?

Lokale partijen zijn aanjagers van democratische vernieuwing en versterking. Een direct dialoog tussen gemeente, inwoners en bedrijven, daar liggen veel meer kansen voor ontwikkeling. Dit omdat de lijntjes korter zijn dan in de landelijke politiek. Het gaat om lokale vraagstukken, die vaak direct voelbaar en zichtbaar zijn in onze eigen woon en werkomgeving.

Stemwijzer Stem Heerenveen Lokaal

Kijk voor ons verkiezingsprogramma en mijn kandidaat collega raadsleden op
www.heerenveenlokaal.nl/mensen

Met vriendelijke groet,
Martha ten Hoeve

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal