Wilfred Westerdijk

Graag stel ik mij aan u voor als kandidaat raadslid voor Heerenveen Lokaal de lokale politieke partij van Heerenveen. Ik ga voor u de komende 4 jaar, strijdbaar, luisterend en handelend aan de slag om uw belangen zo goed mogelijk te dienen. Ik ben 50 jaar, ik ben een echte Fries en woon sinds 2001 samen met mijn vrouw en onze 3 kinderen in Heerenveen.

Commercie.

In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik verkoper van keukens bij keukenspeciaalzaak Stienstra in Grou. Diverse mensen zullen mij nog kennen als autoverkoper in Heerenveen, o.a. bij Toyota Valkema en Citro├źn Dijkstra.

Waarom lokale politiek in Heerenveen.

Via mijn werk ben ik in aanraking gekomen met meerdere mensen uit de lokale politiek en ben daar zelf ook over na gaan denken en vind dat er diverse dingen anders kunnen. Ik ben in mijn werk gewend om snel te kunnen reageren, en ook snelle beslissingen te nemen. Iets wat in de huidige politiek nog wel eens lastig is.

Doen staat bij mij voorop.

Waar velen roepen langs de zijlijn wil ik mij inzetten om deze roep kenbaar te maken en meedenken hoe we aan allerlei ingewikkelde problemen het hoofd kunnen bieden in onze gemeente. Daarvoor luister ik naar de stem van de inwoners en zorg dat dit wordt ingebracht in de fractie van Heerenveen Lokaal.

Stemwijzer Stem Heerenveen Lokaal

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal