Lokale vrijheden

Meer lokale corona vrijheid!

Heerenveen Lokaal vind dat Heerenveen als plattelandsgemeente samen met haar inwoners en ondernemers prima in staat zijn om lokale corona maatregelen gebaseerd op lokale informatie te nemen en in acht te nemen.

Naar de mening van Heerenveen Lokaal is de kracht van onze gemeenschap groot maar wordt nu teveel geweld aangedaan door de afgedwongen landelijke maatregelen.

Moeten ze in Den Haag en Leeuwarden nu bedenken of het in de gemeente Heerenveen veilig genoeg is geregeld?
Daar hebben we hier al heel goed naar gekeken, de noodverordening hier beschrijft heel goed dat alle organisaties en ondernemingen een plan moet hebben waarin maatregelen als de 1,5 metermaatregel, crowd management en er aandacht is voor mobiliteit.

Daarom moet de horeca, detailhandel en cultuur locaties weer open, zonder onderscheid zoals nu, waarbij men al heel goed heeft laten zien dat men hier op verantwoordelijke wijze goed omgaat met de corona maatregelen.

Deze oproep is naar alle partijen in de Heerenveense gemeenteraad gestuurd met het verzoek deze oproep te steunen. Om daarmee onze inwoners en ondernemers daadwerkelijk steun en toekomst  te bieden.

Lees hier de hele tekst van Heerenveen Lokaal

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal