Heerenveen Lokaal

Stemwijzer, Stem Heerenveen Lokaal

Heerenveen Lokaal is niet zo maar een partij!
Het is de onafhankelijke Heerenveense lokale partij met een frisse wind. Een krachtige lijst met ervaren en nieuwe mensen die klaar staan voor onze inwoners en ondernemers. Een lijst met ook jonge (begin 20) mensen die aan de slag willen voor de jeugd en het veilig uitgaan in Heerenveen.
Gewone mensen zoals u en ik, met een sterke basis in buurt, wijk en dorp.
Als echte lokalen zitten wij er niet voor onszelf maar voor de burger die het vonnis velt met het rode potlood.
Ons open verkiezingsprogramma wordt gemaakt na aanleiding van de signalen uit de Heerenveense samenleving en meningen van onze mede-inwoners. Wij vinden de inspraak van onze inwoners het belangrijkst.
Zoals recent waarbij de wijkbewoners van Skoatterwâld in meerderheid aangegeven hebben dat er een supermarkt moet komen in de wijk en hiervoor al jaren wordt gestreden.
Wij durven die strijd mee aan te gaan, samen met en voor onze inwoners.

Strijdbaar, luisterend en handelend.

HEERENVEEN LOKAAL loopt niet achter de landelijk georganiseerde politieke partijen aan die geen eigen identiteit meer hebben en verschuilen ons niet zoals deze partijen achter hun grote leiders, die ook nog vaak falen.
Heerenveen Lokaal constateert dat de huidige college partijen PvdA VVD en CDA veel steken laten vallen en onder het mom van burgerparticipatie eigen plannen heeft doorgedrukt.
Bouwen van woningen, herinrichting wijken en dorpen en onderhoud bermen, fiets en voetpaden komt te langzaam op gang of het gebeurt niet.
HEERENVEEN LOKAAL hoeft zich niets aan te trekken van partij politieke belangen en we hoeven ook niemand de hand boven het hoofd te houden.
Geen doofpotten, geen boodschappentas affaires meer in Heerenveen, alles moet transparant en helder gecommuniceerd worden met u.
Geen dichtgetimmerd verkiezingsprogramma, van onder af werken betekent eerst luisteren, dan overleggen en de mogelijkheden uitzoeken en pas dan handelen.

De onafhankelijke lokale partij die zegt waar het op staat en maken waar wat we zeggen.
Wars van persoonlijke belangen, kritisch blijven en onze verantwoordelijkheid nemen.
HEERENVEEN LOKAAL kiest niet bij voorbaat de weg van de minste weerstand.

Stem Wijzer Stem Heerenveen Lokaal

Politiek Heerenveen

De volledige groep mensen van Heerenveen Lokaal klik hier

Het volledige verkiezingsprogramma klik hier

Het beknopte verkiezingsprogramma klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal