Age Hartsuiker Heerenveen Lokaal

Strijdbaar, luisterend en handelend.

Graag stel ik mij aan u voor als lijsttrekker voor de onafhankelijke partij Heerenveen Lokaal om voor u de komende 4 jaar, strijdbaar, luisterend en handelend samen met u aan de slag te gaan voor uw belangen.

Heerenveen Lokaal Lijsttrekker
Age Hartsuiker

Mijn naam is: Age Hartsuiker, in mijn dagelijks leven ben ik echtgenoot, vader en opa en woon en werk sinds 1987 in het mooie Jubbega vm. wethouder, vanaf 1999 actief in het Heerenveens bestuur, cultureel ondernemer (galeriehouder/kunstenaar), actief binnen Plaatselijk Belang Jubbega Hoornsterzwaag, 20 jaar vz St. Ferdivedaasje Jobbegea (openluchtspel),decorontwerper, artistiek directeur st. O18 (culturele hoofdstad) en initiator/artistiek begeleider Light Challenge. Opleiding MBO elektrotechniek en HBO kunstacademie.
Praktisch ingesteld, gedreven, authentiek met een grote werklust en in bezit van een open en natuurlijk overwicht.
Ik wil mij de komende 4 jaar inzetten voor u, belangeloos, onafhankelijk en in samenwerking met u voor een dienstbare, transparant bestuurde gemeente die ons gemeenschapsgeld goed (zinvol en verantwoord) besteed.

Ik ben trots op het dynamische Heerenveen en haar actieve wijken en het buitengebied met haar actieve dorpen en koester de vele vrijwilligers die zich actief inzetten voor de leefbaarheid in onze gemeente.

Kijk hier voor ons verkiezingsprogramma

Politiek Heerenveen

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal