Razendsnelle reactie van het college op formule 1 gedrag.

Met grote verbazing heeft Heerenveen Lokaal kennis genomen van de ‘razendsnelle’ reactie van het college op de vragen van de partij en het bericht in de Leeuwarder Courant. (zie ook https://heerenveenlokaal.nl/formule-1-gedrag-in-de-knipe/ )

Normaal neemt het college alle tijd die ze mogen nemen om vragen van een niet-college partij te beantwoorden.

Onze vragen zijn vanzelfsprekend nog niet beantwoord maar het college neemt al vast een stevig voorschot. Behalve de vragen die Heerenveen Lokaal gesteld heeft is de partij ook bezig met een motie om aandacht te vragen voor de al jarenlang durende verkeersproblemen van Het Meer, de Meijerweg en de Ds. Veenweg.

Op dit moment wordt er door Plaatselijk Belang onder de bewoners van de Knipe een enquête gehouden over hoe deze de nieuwe verkeerssituatie ervaren.

Voordat onze vragen beantwoord zijn en voordat de uitslag van de enquête bekend is stelt het college al in een reactie in de krant wij grijpen voorlopig niet in. Het college doet niets, daarmee ook geen verzoek aan de politie voor meer controle en handhaving. Hierna vervolgt het college met; deze racebaan, de doorgaande weg waar in het dorp veel om te doen is, krijgt geen extra verkeersremmers.

Daar hoeft het dorp zich in ieder geval niet meer druk om te maken, enquête of niet, extra verkeersremmers komen er in elk geval niet. Heerenveen Lokaal is benieuwd wat het college nog meer in hun eigen boekje heeft staan.

error: De inhoud van de website is van Heerenveen Lokaal